14. Borbély Zoltán labdarúgó emléktorna

2022. 05. 19., cs - 06:47
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Hősi halált halt kollégára emlékeztek a rendőrök Esztergomban.

Tizennegyedik alkalommal rendezte meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a Borbély Zoltán Emléktornát 2022. május 18-án Esztergomban. A rendőrség a versennyel a 2008-ban, szolgálatteljesítés közben hősi halált halt Borbély Zoltán posztumusz hadnagynak állít emléket. A meghívásos kispályás labdarúgó tornán a rendőrkapitányságok és a főkapitányság csapata képviseltette magát.

A sportrendezvényt Milus Gábor r. ezredes, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti főkapitány-helyettese nyitotta meg, aki sportszerű küzdelemre buzdította a résztvevőket, összesen 8 csapat tagjait.

A tizennegyedik Borbély Zoltán Emléktornát végül a Tatai Rendőrkapitányság csapata nyerte, a második helyezett az Esztergomi Rendőrkapitányság lett, a dobogó harmadig fokára a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság csapata állhatott.

A díjakat Dr. Vaczula József r. ezredes és Ica néni, Borbély Zoltán édesanyja adta át.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közös érdek

A járművezetők szabálykövető magatartása minden közlekedő közös érdeke Nógrád megyében is!

 

Keresik

A dunai vízirendőrök és a katasztrófavédelem búvárai jelenleg is kutatnak a tegnap eltűnt lány után.

 

Lezárt akta: crack-et árult a keceli díler

Egy 37 éves férfival szemben folytattak eljárást a Kiskőrösi Rendőrkapitányság nyomozói kábítószer-kereskedelem és új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt.