A biztonságosabb közutakért

2021. 04. 29., cs - 17:06
ORFK Kommunikációs Szolgálat

A Budapesti Autósok Közössége (Bp-i Autósok Közössége) és az ORFK Balesetmegelőzési Bizottsága (ORFK-OBB) együttműködési megállapodást kötött, hogy egymás lehetőségeit és tudását megosztva közösen dolgozzanak a biztonságosabb közutakért.

Az együttműködést Csőszné Gál Krisztina a Bp-i Autósok Közösségének képviselője és dr. Halmosi Zsolt r. vezérőrnagy, az ORFK-OBB elnöke írta alá.

A partnerség keretében a portál segíti az ORFK-OBB üzeneteinek az eljuttatását az autósokhoz, az OBB pedig hiteles közlekedésbiztonsági háttértámogatást nyújt.

Mindemellett fontos a tapasztalatcsere is, mert mást látnak az utakon a járőrautóban ülők, és ugyanazt máshogy élik meg a civil autósok. Az együttműködést már megelőzte több közös, a másik lehetőségeire támaszkodó megmozdulás. A bpiautosok.hu főszerkesztője vendég volt az ORFK-OBB podcast műsorában, a KRESZ FM 19.75-ben, valamint a civil videók történet elemzéseit is végezték az OBB munkatársai – mert nem minden az, aminek elsőre látszik.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ittasan vezettek

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 23 ittas, illetve 1 bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 20. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Addig jártak…, míg lebuktak

A tolnai rendőrök elfogták azt a két faddi férfit, akik az elmúlt hónapokban számos tanya- és nyaralótulajdonosnak okoztak bosszúságot azzal, hogy betörtek ingatlanjukba. Ezen kívül Szekszárdon több autóról is loptak el különböző alkatrészeket.