A biztonságosabb közutakért

2021. 04. 29., cs - 17:06
ORFK Kommunikációs Szolgálat

A Budapesti Autósok Közössége (Bp-i Autósok Közössége) és az ORFK Balesetmegelőzési Bizottsága (ORFK-OBB) együttműködési megállapodást kötött, hogy egymás lehetőségeit és tudását megosztva közösen dolgozzanak a biztonságosabb közutakért.

Az együttműködést Csőszné Gál Krisztina a Bp-i Autósok Közösségének képviselője és dr. Halmosi Zsolt r. vezérőrnagy, az ORFK-OBB elnöke írta alá.

A partnerség keretében a portál segíti az ORFK-OBB üzeneteinek az eljuttatását az autósokhoz, az OBB pedig hiteles közlekedésbiztonsági háttértámogatást nyújt.

Mindemellett fontos a tapasztalatcsere is, mert mást látnak az utakon a járőrautóban ülők, és ugyanazt máshogy élik meg a civil autósok. Az együttműködést már megelőzte több közös, a másik lehetőségeire támaszkodó megmozdulás. A bpiautosok.hu főszerkesztője vendég volt az ORFK-OBB podcast műsorában, a KRESZ FM 19.75-ben, valamint a civil videók történet elemzéseit is végezték az OBB munkatársai – mert nem minden az, aminek elsőre látszik.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éjszakai riasztó

A készenléti rendőrök előbb elfogták a gépkocsifeltörőt, mint ahogy az autó tulajdonosa észlelte volna a bűncselekményt.

 

Jelentkezzen, ha látta a balesetet!

A székesfehérvári rendőrök egy közúti közlekedési baleset részesének és szemtanúinak felkutatásában kérik a lakosság segítségét.

 

Emberölés miatt körözték

Emberölés bűntett elkövetése miatt körözött férfit fogtak el a rendőrök Röszke Autópálya Határátkelőhelyen.

 

Pedig épp csak 18

Két békés jászárokszállási lakost rabolt ki egy férfi. A jászsági nyomozók őrizetbe vették az agresszív fiatalt.

 

Sólyalopás

Egy kunszentmártoni férfi úgy gondolta, hogy egy csónakszállító utánfutó ellopásából tesz szert pénzre. El is kezdte az eszköz átalakítását, azonban befejezni már nem tudta, mert a helyi nyomozók elfogták.