A dobogó mindhárom fokából jutott

2024. 04. 19., p - 11:51
Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

A Szekszárd melletti sötétvölgyi erdő és környéke adott otthont április 17-én a Belügyminisztériumban és a belügyi szerveknél dolgozók számára megrendezett BM Országos Terepfutó Bajnokságnak. A versenyt a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság rendezte, fővédnöke dr. Pintér Sándor belügyminiszter volt.

Az esemény lehetőséget teremtett a sportolásra, az egészséges versenyszellem kialakítására, valamint a társas kapcsolatok elmélyítésére. Emellett persze cél volt, hogy a különböző kategóriákban eldöntsék az egyéni és szervezeti egységek közötti (csapat) BM országos bajnoki címeket.

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság állományából 12 kolléga mérette meg magát különböző versenytávokon és életkori kategóriában. A 3000 méteres távon a 3-as korcsoportú férfiak mezőnyében óriási sikert értek el kollégáink mind egyéniben, mind csapatban. Noé Attila, a Bonyhádi Rendőrkapitányság baleseti helyszínelője már a verseny elején élre állt, s a végén is elsőként futott be a célba. Kovács Krisztián, a Szekszárdi Rendőrkapitányság szolgálatparancsnoka egyéniben a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

kép
A képen középen Noé Attila, jobbra Kovács Krisztián

A vármegye csapata ezzel a kiváló teljesítménnyel a csapatok rangsorában végül a 2. helyet érte el. Tagjai: Noé Attila, Kovács Krisztián és Mészáros Zoltán, a Paksi Rendőrkapitányság bűnügyi technikusa.

kép
A képen balról jobbra: Mészáros Zoltán, Kovács Krisztián és Noé Attila
 

Minden résztvevőnek és díjazottnak gratulálunk!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben a rabló

Két nőre is rátámadt az a miskolci férfi, akit azonosítottak, majd elfogtak a rendőrök.