A rendőr nem fél

2023. 06. 07., sze - 18:02
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Magyar Jelen cikkében foglaltakkal ellentétben.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a leghatározottabban visszautasítja a magyarjelen.hu oldalon 2023. június 6-án közölt „Magyar családapát vertek meg a cigányok Gyömrőn, életveszélyes állapotban van” című cikkben szereplő, a rendőrség tagjaira nézve sértő és dehonesztáló kijelentéseket, amelyek szerint a rendőrök félnek néhány helyi lakostól.

Leszögezzük: a rendőrt a félelemmel párosítani komolytalannak tűnhet, ám ez inkább megkérdőjelezi a testület tagjainak alkalmasságát, hovatovább kijelenti alkalmatlanságát, amit visszautasítunk és kikérünk magunknak.

A rendőr nem fél. Senkitől.

A szerző a valótlanságokat tartalmazó cikket a rendőrség válasza nélkül jelentette meg. A sértett sérülése súlyos, nincs és nem is volt életveszélyes állapotban. A 2023. június 6-án reggel történt testi sértés az idei év első ilyen jellegű, regisztrált közterületi bűncselekménye Gyömrőn, garázdaság nem volt. A monori rendőrök még aznap két férfit előállítottak és testi sértés bűntettével meggyanúsítottak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tetten ért betörő

A szombathelyi rendőrök a helyszínen elfogták azt a 41 éves férfit, aki egy gyógyszertárba tört be tegnap éjjel.

 

Lopás miatt keressük!

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Halálos közlekedési baleset Kisújszállásnál

Egy férfi életét vesztette, továbbá hárman megsérültek, abban a közúti balesetben, ami a 4-es főúton Kisújszállás külterületén történt. A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek.