A toborzási tevékenység tapasztalatairól értekeztek Nyírbátorban

2023. 11. 30., cs - 14:36
Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A tapasztalatok mellett szó volt a 2024. évi toborzási célkitűzések megvalósításáról is.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálata továbbképzést tartott a toborzásban résztvevő vármegyei állomány számára a rendőr-főkapitányság nyírbátori objektumában 2023. november 28-án.

A szakmai napot Szomor Péter r. ezredes szolgálatvezető, „A Rendőrségi toborzás tapasztalatai, új lehetőségek az utánpótlás biztosításában” címmel nyitotta meg. Az előadók ennek megfelelően több szemszögből értékelték a tevékenység eredményességét, így a toborzási feladatok végrehajtását, a felvételi eljárás pszichológiai, fizikai alkalmassági vizsgálatainak tapasztalatait, a pályakezdők helytállását parancsnoki szemmel. A program az eddig elvégzett munka értékelése mellett szólt a 2024. évi toborzási célkitűzésekről, a megvalósításukhoz szükséges feladatokról, azok módszereiről és eszközeiről.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárták a nyomozást

Az érdi rendőrök befejezték az eljárást egy 28 éves férfivel szemben, aki helyben és a környező településeken követett el számos vagyon elleni bűncselekményt.

 

Nekik semmi nem szent…

A debreceni vizsgálók befejezték a nyomozást azzal a négy csalóval szemben, akik sok más mellett mesekönyveket hirdetve szereztek pénzt áldozataiktól.

 

Segítsen, ha felismeri!

A győri nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.