„Adományozz egészséget!”

2018. 02. 23., p - 14:15
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság egészségvédelmi tervének újabb állomásához érkezett.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a Magyar Vöröskereszt Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezete, valamint a Béres Gyógyszergyár Zrt. az egészségfejlesztés és az egészségmegőrzés jegyében együttműködési megállapodást írt alá.

A megállapodás, a felek vállalásai szervesen illeszkednek a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság egészségvédelmi tervéhez, amelynek korábbi állomásairól már hírt adtunk. A felek vállalták, hogy szakmailag segítik és támogatják egymás munkáját, fórumokat, egészségfejlesztési programokat, szűréseket, az állomány körében véradást szerveznek, a folyamatos kapcsolattartás mellett munkacsoportokat működtetnek, prevenciós programokat, tanácsadást és közös programokat szerveznek.

 

A sajtó jelenlétében dr. Urbán Zoltán rendőr dandártábornok, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, Juhász Éva, a Magyar Vöröskereszt Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezetének igazgatója és dr. Bischof Zsolt, a Béres Gyógyszergyár Zrt. cégvezetője írta alá 2018. február 23-án a megyei rendőr-főkapitányság épületében a megállapodást.

A Magyar Vöröskereszt az együttműködés jegyében erre a napra „Adományozz egészséget! Aki vért ad, életet ment!” jelmondat égisze alatt a megyei rendőr-főkapitányság állománya körében véradást szervezett. A pár órás programra az állomány köréből csaknem hetven hivatásos és közalkalmazotti munkatárs jelentkezett.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben egy ózdi kristály-díler

A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt az ózdi férfit, aki új pszichoaktív anyagot árult vevőkörének, köztük fiatalkorúaknak is.

 

A káli  dílerek őrizetben

A Füzesabonyi nyomozók öt személyt hallgattak ki gyanúsítottként pszichoaktív anyaggal visszaélés gyanúja miatt.

 

Megduplázta

A rendőrség a balesetek megelőzése érdekében országos akciót tartott 2024. április 15. és április 21. között.

 

Elég ebből!

A nyíregyházi nyomozók véget vetettek a gépkocsifeltörésekre szakosodott budapesti páros bűnös tevékenységének.

 

Körözött autó Nagylakon

Német hatóságok által körözött autót foglaltak le Nagylak közúti határátkelőhelyen a magyar rendőrök.