Állásbörze és pályaorientációs nap a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányságon

2024. 01. 26., p - 11:21
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Konkrét állásajánlatokkal, konzultációs lehetőséggel, fegyverzettechnikai, bűnügyi-technikai, valamint pódiumbeszélgetésekkel készültek a szervezők.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság állásbörzét tartott 2024. január 23-án azzal a céllal, hogy közvetlen, személyes beszélgetések keretében kapjanak az érdeklődők információkat a rendőrségen betölthető hivatásos és civil munkakörökről, valamint a nem sokára induló 10 hónapos járőrképzésről.

Az állásbörzén résztvevők úgynevezett pódiumbeszélgetések keretében hallgathatták meg az egyes munkakörök képviselőinek tapasztalatait, élményeit, valamint fegyverzettechnikai, bűnügyi-technikai bemutatókon vehettek részt, továbbá lehetőségük nyílt az alkalmasságvizsgálatokhoz kapcsolódóan fizikai, egészségügyi, illetve pszichológiai konzultációra is.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Akár balesetet okozhattak volna

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai tizenhárom ittas, illetve két bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év nyolcadik hetében.

 

Nem járt sikerrel

Nyomozás indult annak a 36 éves férfinak az ügyében, aki hamis okmánnyal próbálta elhagyni az országot.

 

Szakértelem, szorgalom, empátia

Az áldozatok védelméért, segítéséért Victima Protector díjjal tüntették ki Budai-Acsai Krisztina r. századost, a Szeghalmi Rendőrkapitányság bűnügyi fővizsgálóját.

 

Megszúrta ismerősét

A Bács-Kiskun vármegyei nyomozók pár órán belül megtalálták és őrizetbe vették a „jó barátot”.

 

Elfogták a sírrongálót

A Tamási Rendőrkapitányságon kihallgatták azt a férfit, aki a gyanú szerint 16 sírt rongált meg Nagykónyiban.

 

Rendőrök a villamosokon és a buszokon

A budapesti rendőrök több embert elfogtak, hármat előállítottak, miközben a BRFK és a BKK együttműködésének keretében ellenőrizték a 4-es, 6-os, az 1-es villamosokat és a 151-es autóbuszokat.