Aranyérem Rotterdamban

2022. 07. 26., k - 13:19
Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Honti Attila rendőr alezredes eredményesen szerepelt a Rendőr- és Tűzoltó Világjátékokon.

A világ aktív és nyugdíjas rendészeti dolgozói és tűzoltói részére a Rendőr- és Tűzoltó Világjátékokat Hollandiában, Rotterdamban 2022. július 22. és 31. között rendezik meg. A Játékok során körülbelül hatvan sportágban mérik össze erejüket az atléták, így a közel tízezer résztvevővel ez a világ egyik legnagyobb számú sportolót felvonultató rendezvénye.

Honti Attila rendőr alezredes, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi és Határrendészeti Osztály kiemelt főelőadója 2022. július 24-én nyerte meg a világjátékokat fekvenyomás versenyszámban.  

Az alezredes harminc éve sportol erőemelőként a Vitalitás Sportegyesület keretén belül. 2013-ban az Észak-Írországban megrendezett hasonló rendezvényen fekvenyomásban harmadik helyezettként végzett, míg push/pull versenyszámban második helyezést ért el. Jelenleg a Vitalitás Sportegyesület elnökeként fiatal utánpótlás bevonásába jelentős szerepet vállal.

Honti Attila rendőr alezredes, a rendőr és tűzoltó világjátékokon push/pull versenyszámban is indul. Szurkoljunk együtt és drukkoljunk a kollégánknak!

Munkatársunknak eddigi szép eredményéhez gratulálunk, és további sok sikert kívánunk!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Emberölés miatt körözik

A budapesti rendőrök azonosították a XVI. kerületben elkövetett életellenes bűncselekmény feltételezett elkövetőjét.