Ármin nagy napja

2022. 08. 15., h - 12:43
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy négyéves kisfiú álmát teljesítették a Fejér megyei rendőrök.

A születésnapos Ármin édesanyja levélben fordult a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársaihoz, amelyben leírta, hogy kisfia rajong a rendőrökért és a megkülönböztető jelzéssel ellátott rendőrautókért, nagy álma pedig az, hogy beülhessen egy valódi szolgálati gépkocsiba.

Az egyenruhások eleget tettek a megkeresésnek és születésnapi meglepetésként 2022. augusztus 15-én délelőtt a kis ünnepeltet a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság udvarán egy rendőrautó és két rendőr várta, akik örömmel váltották valóra Ármin kívánságát. A meglepetés részeként az egyenruhások ajándékcsomaggal is megajándékozták a kis születésnapost.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: rendőrök fékezték meg

A monori vizsgálók átadták az ügyészségnek annak a tavaly augusztusi ügynek az iratait, amelynek jelenleg is fogva tartott gyanúsítottja magából kikelve fenyegette családtagjait, tört-zúzott – az egyenruhások parancsoltak neki álljt.

 

Embercsempészés miatt őrizetben

Békés megyében a rendőrség őrizetbe vett egy román állampolgárt, mert a gyanú szerint három határsértőnek segített abban, hogy miután Románia felől az államhatárt illegálisan átlépték, tovább tudjanak utazni. A rendőrök Pitvaros és Mezőhegyes között tartóztatták fel őket.

 

Uszodában lopott - keressük

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik a lopással gyanúsítható férfi megtalálása érdekében.

 

Felismeri őket?

Elektromos rollert loptak egy kőbányai bevásárlóközpontból, a X. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható személyeket.