Átadták az Érdi Rendőrkapitányság új épületét

2018. 07. 11., sze - 14:59
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Korszerű körülmények között szolgálják a lakosságot.

Ünnepélyes keretek között 2018. július 11-én adták át a meghívott vendégek jelenlétében az Érdi Rendőrkapitányság új épületét. Az épületátadás alkalmából beszédet mondott Dr. Kontrát Károly, a Belügyminisztérium miniszter helyettese és parlamenti államtitkára, valamint T. Mészáros András, Érd Megyei Jogú Város polgármestere. Az átadón jelen volt Papp Károly r. altábornagy a Belügyminisztérium Közbiztonsági Főigazgatója, Dr. Balogh János r. vezérőrnagy az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője, valamint Dr. Mihály István r. dandártábornok a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője.

A rendőrkapitányság munkatársai az új épületben a kor elvárásainak megfelelő körülmények között végezhetik munkájukat a közbiztonság érdekében, könnyen elérhető, kényelmes, gyors és kulturált ügyintézési lehetőséget biztosítva az illetékességi területhez tartozó települések lakosainak.

A Belügyminisztérium, az Országos Rendőr-főkapitányság és Érd Megyei Jogú Város Önkormányzatának hathatós segítségével épült fel a 3240 négyzetméteres épület, amelyben összesen 66 irodában, 131 rendőr teljesít szolgálatot. A beruházás összesen 1.179.404.117 forintból valósulhatott meg.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.