Békés megye csapata bizonyult a legjobbnak

2022. 05. 27., p - 14:20
Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság 2022. május 27-én, Békéscsabán, Mezőmegyeren rendezte meg az I. Békés Kupa Rendőrségi Labdarúgó Tornát. Az eseményen négy megye rendőrei mérkőztek meg egymással. A torna győztese Békés megye válogatottja lett.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság 2022. május 27-én először rendezte meg Békéscsabán, Mezőmegyeren a Békés Kupa Rendőrségi Labdarúgó Tornát.  A sporteseményen négy megyei rendőr-főkapitányság csapata vett részt. Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád, Jász-Nagykun-Szolnok és Békés megye rendőreiből álló válogatottak mérkőztek meg egymással. A meccsek nagyon színvonalasak voltak, a közönség sok szép gólt láthatott. A torna jó alkalom volt a rendőröknek a sportolásra és a kikapcsolódásra, a csapatszellem erősítésére is.

A torna legjobb csapata Békés megye válogatottja lett. A második helyet Jász-Nagykun-Szolnok megye csapata szerezte meg, a dobogó harmadik fokára Csongrád-Csanád megye játékosai állhattak fel, a negyedik helyen Bács-Kiskun megye végzett. A versenybizottság a Csongrád-Csanád megye csapatában játszó Gerendeli Zoltán r. főtörzsőrmestert választotta a torna legjobb játékosának. A legjobb kapusnak járó díjat Jász-Nagykun-Szolnok megye hálóőre, Balogh Zsolt r. törzszászlós érdemelte ki. A gólkirályi címet Laukó Viktor r. őrmester szerezte meg, aki Békés megye csapatában játszott.

Az okleveleket és a serlegeket Hudák Pál r. ezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese adta át a legjobb teljesítményt nyújtó csapatoknak. A  különdíjakban részesült játékosoknak Frisnyicz Pál, a Mezőmegyer Sportjáért Egyesület elnöke és Szpisják Zsolt, a Magyar Labdarúgó Szövetség Békés Megyei Igazgatóság igazgatója gratulált.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Segítsenek azonosítani!

A keszthelyi nyomozók a lakosság segítségét kérik az ismeretlen elkövető azonosításához.

 

Bújócska

Ruhák alá bújt egy gyanúsított, amikor a Kunhegyesi Rendőrőrs szolgálatos állománya elszámoltatni érkezett. Őrizet lett a vége.

 

Keressük Farkas Nórát

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik a 42 éves nő megtalálása érdekében.