Békés megye csapata bizonyult a legjobbnak

2022. 05. 27., p - 14:20
Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság 2022. május 27-én, Békéscsabán, Mezőmegyeren rendezte meg az I. Békés Kupa Rendőrségi Labdarúgó Tornát. Az eseményen négy megye rendőrei mérkőztek meg egymással. A torna győztese Békés megye válogatottja lett.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság 2022. május 27-én először rendezte meg Békéscsabán, Mezőmegyeren a Békés Kupa Rendőrségi Labdarúgó Tornát.  A sporteseményen négy megyei rendőr-főkapitányság csapata vett részt. Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád, Jász-Nagykun-Szolnok és Békés megye rendőreiből álló válogatottak mérkőztek meg egymással. A meccsek nagyon színvonalasak voltak, a közönség sok szép gólt láthatott. A torna jó alkalom volt a rendőröknek a sportolásra és a kikapcsolódásra, a csapatszellem erősítésére is.

A torna legjobb csapata Békés megye válogatottja lett. A második helyet Jász-Nagykun-Szolnok megye csapata szerezte meg, a dobogó harmadik fokára Csongrád-Csanád megye játékosai állhattak fel, a negyedik helyen Bács-Kiskun megye végzett. A versenybizottság a Csongrád-Csanád megye csapatában játszó Gerendeli Zoltán r. főtörzsőrmestert választotta a torna legjobb játékosának. A legjobb kapusnak járó díjat Jász-Nagykun-Szolnok megye hálóőre, Balogh Zsolt r. törzszászlós érdemelte ki. A gólkirályi címet Laukó Viktor r. őrmester szerezte meg, aki Békés megye csapatában játszott.

Az okleveleket és a serlegeket Hudák Pál r. ezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese adta át a legjobb teljesítményt nyújtó csapatoknak. A  különdíjakban részesült játékosoknak Frisnyicz Pál, a Mezőmegyer Sportjáért Egyesület elnöke és Szpisják Zsolt, a Magyar Labdarúgó Szövetség Békés Megyei Igazgatóság igazgatója gratulált.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Forró nyomon

Egy órán belül elfogták a dorogi rendőrök azt a férfit, aki egy tokodi családi házba akart betörni.

 

Teljes útlezárás az M43-as autópályán

Pályakarbantartási munkálatok és műszaki mentés miatt teljes szélességében lezárták az M43-as autópálya Makó felé vezető oldalát Maroslele közelében, ahol tegnap halálos baleset történt.

 

Meglopta a munkatársát

A férfi és ismerőse közel 1,5 millió forint készpénzt és arany ékszert lopott. A debreceni rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Lecserélte a rendszámtáblát

A debreceni nyomozók egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a 40 éves férfit.

 

Szemétbe dobott milliók

Kidobták a Budapesten ellopott autóban talált többmillió forint értékű akkumulátort a tolvajok. A terézvárosi rendőrök elfogták a feltételezett tetteseket, a lopott kocsit és az akkukat megtalálták.

 

Kizsebelt valakit - FELISMERI?

A Széll Kálmán téren alvó férfitől lopta el értékeit, a rendőrök keresik a felvételen látható férfit.