Belügyminiszteri jutalmat kapott

2021. 08. 11., sze - 10:05
Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Borda László r. törzsőrmester, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság motoros járőre vehetett át elismerést.

A Belügyminisztériumban szerveztek ünnepséget 2021. augusztus 10-én, amelyen azokat a egyenruhásokat díjazták, akik sokat tettek az Európa Bajnokság lebonyolítása érdekében. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság állományából a Forgalomellenőrző Alosztály járőrvezetője, motoros járőr vehetett át elismerést. Munkatársunkat dr. Pintér Sándor belügyminiszter az Európa Bajnokság biztosítási feladatainak ellátásában nyújtott kimagasló szolgálati tevékenysége elismeréséül dicséretben és jutalomban részesítette. A kitüntetést kollégánk Budapesten, a Belügyminisztériumban Papp Károlytól a Belügyminisztérium belbiztonsági államtitkárától vehette át.

Gratulálunk kollégánknak az elismeréshez!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

 

Eltűnt Balogh Dániel Dominik

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú megtalálása érdekében.

 

Az új úton is 90 a megengedett!

A közelmúltban átadott, Tolnát és Bács-Kiskun vármegyét összekötő Tomori Pál híd közelében visszatérően ellenőrizzük a közlekedők sebességét.

 

Álmából riadt fel a rablóra

A rendőrök másfél órán belül elfogták azt a 30 éves helyi férfit, aki betört egy komlói lakásba, majd az ott lévő sértettet is bántalmazta.

 

Kapós volt a csali

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.