Beszámolt a rendőrkapitány

2022. 05. 26., cs - 11:32
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Salgótarján Közgyűlése egyhangúlag elfogadta  Ponyi Béla rendőr ezredes beszámolóját.

Ponyi Béla rendőr ezredes, a Salgótarjáni Rendőrkapitányág vezetője a Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában 2022. május 26-án 9 órakor kezdődő képviselő testületi ülésen számolt be a megyeszékhely közbiztonsági és bűnügyi helyzetéről és a 2021. évben végrehajtott feladatokról, az elért eredményekről.

Dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, és Ponyi Béla rendőr ezredes a beszámolót követően válaszolt a képviselő testületi tagok feltett kérdéseire és felvetéseikre. Köszönetet mondtak a város vezetésének a rendőrség munkájának szakmai támogatásáért.

A Közgyűlés megköszönte a Salgótarjáni Rendőrkapitányság állományának munkáját, és egyhangúlag elfogadta a rendőrkapitány beszámolóját.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közös érdek

A járművezetők szabálykövető magatartása minden közlekedő közös érdeke Nógrád megyében is!

 

Keresik

A dunai vízirendőrök és a katasztrófavédelem búvárai jelenleg is kutatnak a tegnap eltűnt lány után.

 

Lezárt akta: crack-et árult a keceli díler

Egy 37 éves férfival szemben folytattak eljárást a Kiskőrösi Rendőrkapitányság nyomozói kábítószer-kereskedelem és új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt.

 

Lezárt akta: Ököllel ütötte

A győri rendőrök befejezték egy 59 éves rábapatonai férfivel szemben folytatott büntetőeljárás vizsgálatát, aki egy közlekedési baleset helyszínén garázdálkodott.