Donátnak felejthetetlen meglepetést okoztak a rendőrök

2022. 02. 17., cs - 08:48
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai rendőrautóval vitték „munkahelyére” névnapján az óvodást.

Egy székesfehérvári kisfiú édesanyja kereste meg e-mail üzenetben a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságot azzal kapcsolatban, hogy óvodás gyermeke, Donát egészen kicsi kora óta rajong a rendőrökért, kedvenc játékai is a szervezethez köthetők, és szívesen ölt magára rendőr jelmezt. Az anyuka leírta, hogy szeretné fia régi vágyát teljesíteni: ő is rendőrautóval mehessen óvodába.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai örömmel vállalták a küldetést, és az ünnepelt névnapján, 2022. február 17-én reggel megjelentek szolgálati autójukkal Donát otthona előtt. Az ünnepelt először megilletődött a reá váró egyenruhások láttán, azonban kezdeti izgalmán hamarosan túltette magát, és örömmel fogadta el az egyenruhások ajándékcsomagját, majd bátran elfoglalta helyét a rendőrautóban.

Óvodájához megérkezve Donát büszkén sétált be csoporttermébe a rendőröktől kölcsönzött tányérsapkában.

Kedves Donát! Boldog névnapot kívánunk, és felnőttként várunk a testületbe!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb fogás

Egy 18 éves szerb sofőr ellen indul büntetőeljárás, aki kilenc embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Eljárás indult

A rendőrök nyomozás keretében vizsgálják a Balaton Sound könnyűzenei fesztivál óriáskerekén történt baleset körülményeit.

 

Elfogás

Büntetőeljárás indul egy 58 éves grúz sofőr ellen, aki hat embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.