Egyhangúlag elfogadott beszámolók

2023. 05. 26., p - 13:11
Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Bátonyterenyei és a Balassagyarmati Rendőrkapitányság vezetője számolt be az elmúlt évi munkájáról az önkormányzat képviselő-testülete előtt.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság vezetője, Belovai Róbert rendőr alezredes a város képviselő-testülete előtt számolt be a rendőrkapitányság 2022. évi tevékenységről 2023. május 26-án. A kapitányságvezető az elmúlt év eredményeinek bemutatását követően tájékoztatta a képviselőket a város bűnügyi és közbiztonsági helyzetéről. A beszámolón dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány kiemelte, hogy a rendőrség és az önkormányzat közötti együttműködés elengedhetetlen, amelynek fenntartása továbbra is kiemelt jelentőséggel bír.

Ugyanezen a napon Csík Csaba rendőr alezredes, a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság vezetője tartotta meg beszámolóját a város önkormányzatának képviselő-testülete előtt a Polgármesteri Hivatal épületében. Értékelésében kitért a bűnügyi és rendészeti tevékenységekre, valamint a bűn- és balesetmegelőzési munka jelentőségére is. A beszámolón, amelyen jelen volt Zahorecz Sándor rendőr ezredes, rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes a rendőrkapitány hangsúlyozta, hogy a rendőrségnek az elmúlt évekhez hasonlóan a jövőben is kiemelt feladata a jogsértések megelőzése és felderítése, az állampolgárok szubjektív biztonságérzetének javítása.

Bátonyterenye város és Balassagyarmat város képviselő-testülete megköszönte a rendőrkapitányságok állományának munkáját és ellenszavazat, illetve tartózkodás nélkül elfogadták a rendőrkapitányok beszámolóját.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az éjszakai rongálók

A Bajai Rendőrkapitányság munkatársai néhány órán belül beazonosították és elfogták azt a két fiatalt, akik festékszóró spray-vel összefirkáltak több gépjárművet, ingatlant, villanyoszlopot és közterületi burkolatot a hétvégén Szeremlén.

 

Szemtanúkat keresünk!

Kérjük, segítsenek az történtek tisztázásában a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának!

 

Rendőrkézen a betörő

Szerszámgépeket lopott egy felújítás alatt álló ingatlanból egy férfi Szentesen. A rendőrök rövid időn belül elfogták.