Éjszakai rohanás

2022. 09. 17., szo - 11:43
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A szigetszentmiklósi rendőrök kíséretében sikerült időben kórházba kerülnie egy vajúdó kismamának.

Elfolyt a magzatvize és indulnia kellett annak a 44 éves helyi asszonynak, aki egy Szigethalom, Mű úti parkolóban kért rendőri segítséget.

Férjével keltek útra 2022. szeptember 16-án 23 óra körül, miután fájásai sűrűsödtek, orvosa pedig azt tanácsolta, haladéktalanul üljenek autóba és meg se álljanak a kórházig. Eleget tettek az orvosi utasításnak, de fél órával később még sehol sem tartottak, a forgalom és a sebességhatárok betartása akadályozta biztonságos és időben történő megérkezésüket. A mentő kiérkezésére már nem maradt lehetőség, ők nem haladtak, ezért fordultak segítségért a rendőrökhöz.

Az egyenruhások egy percig sem hezitáltak, a negyedik gyermekével vajúdó anyukát nemes egyszerűséggel átemelték a rendőrautóba, majd kövér gázzal szirénáztak vele a kórházig. A 27 kilométeres távolságot tíz perc alatt letudták, öt percre rá az anyukát már vitték is a szülőszobába.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: Felelsz vagy mersz!

A monori rendőrök befejeztek egy 2020-as büntetőügyet, amiben a gyanú szerint tinédzserek bújtak egy kamuprofil mögé, amin keresztül pornográf felvételeket kértek a sértettől. Később közzétették az interneten.