Elismerések átadása Veszprémben

2022. 08. 10., sze - 11:46
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság két munkatársa jutalomban részesült.

Anda György rendőr ezredes, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott rendőrfőkapitánya 2022. augusztus 10-én pénzjutalomban és Szent György plakettben részesítette a Balatonalmádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának két munkatársát, Nyíri Jenő rendőr zászlós vizsgálót és Halmi Zoltán rendőr zászlós nyomozót.

A rendőrök az elismerést a több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható körözött személy felderítésében és elfogásában nyújtott példamutató tevékenységükkel érdemelték ki. A jutalmazáson Borbély Zoltán rendőr alezredes, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság vezetője is részt vett.  

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Minden lehetőséget megragadnak

Fejér megyéig sikerült eljutniuk Szerbiából azoknak az illegális migránsoknak, akik egy járműszerelvény alvázára kapaszkodtak fel a sofőr tudta nélkül.

 

Októberben eddig négy illegális migráns Tolnában

A szekszárdi rendőrök egy, magát tunéziai állampolgárnak valló személyt állítottak elő a helyi vasútállomáson megálló vonatról, míg az autópályán három marokkóit igazoltattak a Geresdi pihenőnél a járőrök.

 

Rablás miatt őrizetben

A szolnoki rendőrök hely- és személyismeretének köszönhetően rövid időn belül elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a feltételezett elkövetőt.

 

Fokozott ellenőrzés

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el a megye egész területén.