Elismeréseket vehettek át

2020. 01. 23., cs - 07:31
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Farkas Gábor rendőr dandártábornok elismeréseket adott át a közterület-felügyelet munkatársainak.

A 2019-es év utolsó napján, Oroszlányban történt emberölés elkövetőjének az elfogásában közreműködő közterület-felügyelőknek és a nyomozásban kiemelkedő munkát végző rendőröknek adtak át elismeréseket Tatán 2020. január 21-én.

A Rendőrségi Üdülési és Oktatási Központban két hivatásos kolléga és három közterület-felügyelő ünnepélyes keretek között vehetett át elismeréseket. A rendezvényen Farkas Gábor rendőr dandártábornok emléklappal és Szent György emlékplakettel jutalmazta meg Lóczi Krisztián, Marussinszky Zsolt és Kéri István közterület-felügyelőt. Oroszlány Város Önkormányzata nevében  Lazók Zoltán polgármester, a nyomozás során kiemelkedő teljesítményt nyújtó Fehér István rendőr törzszászlós és Tamási Péter rendőr főhadnagy részére adott át jutalmat. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csak a kocsiba ne!

A bűnügyi osztályvezető szolgálatba tartott, amikor megállította a korábban Sátoraljaújhelyről eltulajdonított autót és annak utasait. A kocsiban volt egy lopott kerékpár, és több üveg alkohol is, amit a feltételezett elkövetők elfogásuk előtt tulajdonítottak el egy boltból, a sofőrnek ráadásul nem volt vezetői engedélye, és a burgonya is eltűnt.

 

Eredményes csapatmunka

A Fejér megyei rendőrök a 62 éves dunaújvárosi gyanúsított letartóztatása mellett folytatják tovább az ügy vizsgálatát.

 

Duplázott a sofőr

A kapuvári rendőrök egy ittas állapotban lévő homokszentgyörgyi gépkocsivezetőt fogtak el, akit korábban a bíróság azért tiltott el a vezetéstől, mert alkoholos állapotban vezette autóját.

 

Lezárt akta: Mint a cséphadaró…

A kisteleki rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát egy baksi férfival szemben, aki ellen súlyos testi sértés, állatkínzás és garázdaság miatt indult eljárás.