Eredményes együttműködés, sikeres felderítés

2022. 06. 24., p - 09:47
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Dicséretben és elismerésben részesítette a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője azokat a rendőröket és miskolci rendészt, akik részt vettek egy miskolci támadó elfogásában.

Mint az már ismeretes lehet Miskolcon, a Kálvária lépcsősoron 2022. június 20-án 17 órakor ismeretlen tettes szexuális erőszak bűntett elkövetését kísérelte meg, aki a sértett segélykiáltásai miatt cselekményével felhagyott és futva elmenekült a helyszínről. Pocsai Zsolt r. őrnagy és Horváth Zoltán r. főtörzsőrmester az ismeretlen elkövető személyének beazonosítása és felkutatása érdekében haladéktalanul felvette a Miskolci Önkormányzati Rendészet Ügyeleti és Térfelügyeleti Osztály osztályvezetőjével, Szabó Ferenccel a kapcsolatot. Az együttműködés eredményeként, illetve a rendelkezésre álló információk kiértékelésével beazonosították a gyanúsítottat, akit 2022. június 21-én a rendőrök elfogtak.

elismerés

Szolgálati feladatainak kiemelkedő ellátásáért a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője dr. Kiss Attila r. vezérőrnagy, Miskolczi István r. alezredes a Miskolci Rendőrkapitányság vezetőjének és Vincze Csaba, a Miskolci Önkormányzati Rendészet igazgatójának jelenlétében dicsérteben és elismerésben részesítette:

Szabó Ferencet, a Miskolci Önkormányzati Rendészet Ügyeleti és Térfelügyeleti Osztály osztályvezetőjét,

Pocsai Zsolt r. őrnagyot, a Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Életvédelmi és Államigazgatási Alosztály alosztályvezetőjét és,

Horváth Zoltánt r. főtörzsőrmestert, a Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Életvédelmi és Államigazgatási Alosztály nyomozóját.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.

 

Ki ismeri fel?

A miskolci nyomozók a lakosság segítségét kérik egy bolti tolvaj azonosításához.

 

Kétkerekűt lopott

Lezárult a nyomozás annak a férfinak az ügyében, aki eltulajdonított Szegeden egy biciklit.

 

Elfogták

Többrendbeli kifosztás és más bűncselekmények miatt indult büntetőeljárás a Bicskei Rendőrkapitányságon egy helyi lakossal szemben.

 

Remekeltek

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapata a 2. helyen végzett az Országos Rendőr Kispályás Labdarúgó Bajnokságon. Kollégáink ezzel a sikerrel jogot nyertek a Belügyminisztérium szervei részére szervezett tornán való részvételre is.

 

Közösen ellenőriztek

A kunszentmiklósi rendőrök a közlekedési hatóság közreműködésével nézték át az autókat.