Felújították a Gárdonyi Rendőrkapitányság illetékességi területén lévő Martonvásári Rendőrőrs épületét

2022. 01. 24., h - 16:12
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A komplex rekonstrukciós munkák elvégzésének eredményeképpen a rendőri állomány régóta várt jogos igénye valósult meg.

Dr. Kontrát Károly miniszterhelyettes, parlamenti államtitkár, Kovács István rendőr vezérőrnagy, gazdasági országos rendőrfőkapitány-helyettes, Tessely Zoltán országgyűlési képviselő, dr. Varga Péter rendőr dandártábornok, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, Budavári Árpád rendőr ezredes, a Gárdonyi Rendőrkapitányság vezetője és dr. Szabó Tibor, Martonvásár Város polgármestere 2022. január 24-én adta át a Gárdonyi Rendőrkapitányság Martonvásári Rendőrőrs felújított épületét.

Az ünnepséget jelenlétükkel tisztelték meg továbbá dr. Simon László, a Fejér Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja, dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Császár Roland, Kajászó település polgármestere, dr. Koltai Gábor, Martonvásár Járási Hivatal vezetője, dr. Szabó-Schmidt Katalin, Martonvásár Város jegyzője.

A másfél évig tartó beruházás jóvoltából a rendőrőrs épülete nem csupán építészeti, épületgépészeti, épületvillamossági tekintetben, hanem energetikai és esztétikai szempontból is megújult. A több mint 55 millió forintos rehabilitáció eredményeként a rendőrök egy méltó, korszerű épületben folytathatják munkájukat, még inkább erősítve az illetékességi területhez tartozó települések lakosainak szubjektív biztonságérzetét.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Az út vége

Büntetőeljárás indul egy 22 éves magyar sofőr ellen, aki négy embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Ittasan vezettek

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 23 ittas, illetve 1 bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 20. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.