Fiatal kollégákat köszöntöttünk

2024. 02. 12., h - 11:53
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Pályakezdő őrmesterek kezdték meg a szolgálatot Heves vármegyében.

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány helyettese 2024. február 12-én adta át öt új munkatársának a kinevezési okmányát.

A Miskolci Rendészeti Technikum sikeres elvégzését követően az őrmesterek közül ketten-ketten az Egri és Gyöngyösi, egyikük pedig a Hatvani Rendőrkapitányságon kezdik meg járőrként pályafutásukat.

.

Balogh Tibor r.ezredes köszöntőjében kiemelte, hogy a fiatalok eddig megszerzett tudásának további fejlesztésében szolgálati helyükön mentorok lesznek segítségükre. Választott hivatásukhoz további erőt, egészséget kívánt vezetőtársai nevében is.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Akár balesetet okozhattak volna

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai tizenhárom ittas, illetve két bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év nyolcadik hetében.

 

Nem járt sikerrel

Nyomozás indult annak a 36 éves férfinak az ügyében, aki hamis okmánnyal próbálta elhagyni az országot.

 

Szakértelem, szorgalom, empátia

Az áldozatok védelméért, segítéséért Victima Protector díjjal tüntették ki Budai-Acsai Krisztina r. századost, a Szeghalmi Rendőrkapitányság bűnügyi fővizsgálóját.

 

Megszúrta ismerősét

A Bács-Kiskun vármegyei nyomozók pár órán belül megtalálták és őrizetbe vették a „jó barátot”.

 

Elfogták a sírrongálót

A Tamási Rendőrkapitányságon kihallgatták azt a férfit, aki a gyanú szerint 16 sírt rongált meg Nagykónyiban.

 

Rendőrök a villamosokon és a buszokon

A budapesti rendőrök több embert elfogtak, hármat előállítottak, miközben a BRFK és a BKK együttműködésének keretében ellenőrizték a 4-es, 6-os, az 1-es villamosokat és a 151-es autóbuszokat.