Folytatódnak az eszközbeszerzések Veszprém vármegyében

2023. 03. 20., h - 14:52
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Veszprémi Rendőrkapitányság gépjárműparkja új szolgálati járművel bővült.

A rendőrség napi tevékenysége során alapvető fontosságú a gyors reagálás, a szolgálati feladatok biztonságos ellátása és a hatékony logisztikai tevékenység.

A vármegyében az eszközbeszerzések folytatódnak, ezúttal a géppark újulásával.  A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese, Anda György rendőr ezredes 2023. március 20-án adta át az új rabszállító szolgálati gépjármű indítókulcsát Erős Tamás rendőr őrnagynak, a Veszprémi Rendőrkapitányság Fogda- és Kísérőőri Alosztály vezetőjének Halász Péter rendőr ezredes gazdasági rendőrfőkapitány-helyettes jelenlétében.

A jól felszerelt jármű segíti a magas színvonalú munkavégzést és a biztonságos feladatellátást.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.

 

Felderítették

Teljes egészében megtérülhet annak a sértettnek a kára, akinek otthonából több millió forint készpénzt lopott el az elkövető.