Halloween az állatkertben

2023. 11. 02., cs - 12:16
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2023. október 31-én a győri Xantus János Állatkertben megrendezett eseményen vettek részt.

Az állatkertben minden évben megrendezik a már hagyományos halloween partit. A népszerű rendezvényre idén meghívást kapott a vármegyei rendőr-főkapitányság, így a kilátogató családok a sokféle kreatív és színes program mellett kollégáinkkal is találkozhattak.

2

3

Nagy sikere volt a szirénázó rendőrautónak és motorkerékpárnak, sokan érdeklődéssel vizsgálgatták a kiállított fegyvereket és próbálták fel a  rendőrségi felszereléseket, lövedékálló mellényt, protektort, pajzsot, bilincset. A toborzó csoport tájékoztatást adott a rendőrré válás lehetőségeiről.

4

6

A rendőrök a látogatók figyelmét felhívták az állatkínzás lehetséges jogkövetkezményeire, illetve a felelős állattartás szabályaira is.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Zaklatás miatt felelhet

A gárdonyi rendőrök befejezték a nyomozást annak a 20 éves férfinak az ügyében, aki ősszel gáz-riasztó fegyverrel fenyegetett meg egy párt.

 

Eltűnt Orsós László

A dombóvári rendőrök a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú eltűnése kapcsán.

 

Három nap, négy elfogás

Nagykerekinél egy körözött autót foglaltak le, míg Ártándon három körözött személyt fogtak el a rendőrök.

 

Halmozta a bajt

A győri rendőrök egy helyi sofőrrel szemben indítottak büntetőeljárást, aki egy időben három jogsértést is elkövetett.

 

Veszélyesek

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonkét ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év hetedik hetében.

 

Vasrudas rongáló

A budapesti rendőrök azonosították a férfit, aki betörte egy józsefvárosi pártiroda ajtóüvegét.