Igazi strandidőben versengtek

2022. 06. 27., h - 10:53
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A VI. Országos Rendőr Pontszerző Mix Strandröplabda Bajnokságot Gyenesdiáson rendezték meg.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a Magyar Röplabda Szövetség, valamint az Allianz Hungária Zrt. támogatásával szervezte meg az VI. Országos Rendőr Pontszerző Mix Strandröplabda Bajnokságot Gyenesdiáson 2022. június 24-én.

A Játékstrandon megrendezett sporteseményt dr. Zombor-Marx Helga r. ezredes asszony, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálat vezetője és a Rendőrségi Oktatási és Kiképzési Központ képviseletében Rostás Tibor r. alezredes úr nyitották meg. A kötetlen, jó hangulatú rendezvénynek az időjárás is kedvezett, igazi strandidőben versenghetett a 17 csapat közel 130 résztvevője. A rendőr pontszerző bajnokság első helyezettje a Készenléti Rendőrség csapata, második helyezést Somogy megye csapata, a harmadik helyezést pedig Szabolcs-Szatmár-Bereg megye csapata nyerte el.

A helyezetteknek járó kupát és a különdíjakat dr. Zombor-Marx Helga r. ezredes, Rostás Tibor r. alezredes, Pékné Somlai Ágnes, az Allianz biztosító társaság főtanácsosa és Farkas László, a Veszprém Megyei Röplabda Szövetség elnökségi tagja adta át.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Állj!

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 24 éves szlovák sofőr ellen, aki 30 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Kamera buktatta le a tolvajt

A biztonsági őröket ellökve menekült a rabló egy kiskunhalasi áruházból. A rendőrök hamar beazonosították az üzlet kameráinak segítségével a 27 éves elkövetőt. A férfit elfogták és kezdeményezik a letartóztatását.