Irány a Facebook!

2020. 06. 22., h - 07:58
ORFK Kommunikációs Szolgálat

A rendőrség új Facebook-oldalán első kézből értesülhetsz izgalmas vagy szórakoztató sztorikról, korántsem mindennapi esetekről.

A közösségi média nem új terep számunkra, sokan ismeritek és követitek a Twitter- és Instagram-oldalainkat. A Facebookon eddig is találkozhattatok már a megyei rendőr-főkapitányságok bűn- és baleset-megelőzési csatornáival vagy a Budapesti Rendőr-főkapitányság információs portáljával.
 

Most, 2020. június 22-én pedig elindítjuk a Magyar Rendőrség hivatalos Facebook-oldalát is, ahol korántsem hivataloskodva fogalmazunk majd. Inkább sztorizunk, elmesélünk olyan történeteket, amikkel csak nálunk találkozhattok. Rendőrnek lenni ugyanis különleges: a szolgálat közben sok tanulságos vagy szórakoztató, olykor egyedülálló esetet kezelünk, elsősorban ezeket a munkaélményeket szeretnénk veletek megosztani. Persze, a könnyed posztok mellett a rendkívüli eseményekről is beszámolunk majd, minden olyasmiről, ami sokunkat érint. Ezekről első kézből értesülhettek, és mi is várjuk a közvetlen visszajelzéseket, a bejegyzésekhez érkező hozzászólásaitokat.
 

Arra azonban fel kell hívnunk a figyelmeteket, hogy folyamatban lévő rendőrségi ügyeitekről ne itt kérjetek információt! Segélykérést se ezen az oldalon tegyetek, hanem hívjátok minél hamarabb a 112-t! Azért kérjük ezt, mert egy ilyen híváson akár életek is múlhatnak, ezért a bejelentéseket szakképzett operátoroknak kell fogadniuk és kezelniük.
 

Látogassátok, kövessétek az új Facebook-oldalunkat! @PoliceHungaryOfficial


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Fennakadt az ellenőrzésen

Angliából lopott autót foglaltak le a rendőrök Békés megyében, a méhkeréki közúti határátkelőhelyen.

 

Vigyázat, vadveszély!

Az elmúlt 24 órában négy anyagi kárral végződő úgynevezett vadelütéses balesetekhez riasztották a rendőröket Győr-Moson-Sopron megyében. Három esetben a vadon élő állat nem élte túl a karambolt.

 

Elfogták a bombariadóval fenyegetőt

A részeg embert nem engedték buszra szállni a XIII. kerületben, ezért fenyegette meg a közlekedési vállalatot. A budapesti rendőrök a férfi bíróság elé állítását kezdeményezik.