IX. Rendőr Férfi Kosárlabda Európa-bajnokság selejtező tornája

2022. 02. 16., sze - 14:10
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A Magyar Rendészeti Sportszövetség Székesfehérváron rendezi meg a kétnapos versenyt.

Az Európai Rendőr Sportszövetség (USPE) felkérésére 2022. február 16-án 10.30 órakor vette kezdetét a IX. Rendőr Férfi Kosárlabda Európa-bajnokság selejtező tornája. A Magyar Rendészeti Sportszövetség szervezésében megvalósuló kétnapos, rangos nemzetközi megmérettetésen Izland és Magyarország sportolói mérhetik össze erejüket az összecsapások színhelyének helyet adó Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének székesfehérvári edzőközpontjában.

A versenyt dr. Varga Péter rendőr dandártábornok, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, a Magyar Rendészeti Sportszövetség ügyvezető elnöke nyitotta meg, majd Masssimo Re, az Európai Rendőr Sportszövetség Technikai Bizottságának tagja köszöntötte a sportolókat.

A megnyitót követően az első mérkőzés 11 óra 30 perckor vette kezdetét, míg a második, egyben utolsó küzdelemre a következő nap délelőttjén kerül sor. Az első összecsapáson Izland versenyzői győzedelmeskedtek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb fogás

Egy 18 éves szerb sofőr ellen indul büntetőeljárás, aki kilenc embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Eljárás indult

A rendőrök nyomozás keretében vizsgálják a Balaton Sound könnyűzenei fesztivál óriáskerekén történt baleset körülményeit.

 

Elfogás

Büntetőeljárás indul egy 58 éves grúz sofőr ellen, aki hat embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.