Jutalmat kaptak

2019. 06. 20., cs - 07:19
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A szlovák-magyar együttműködésnek köszönhetően sikerült elfogni a fegyveres rablókat.

Szlovákiában történt fegyveres bankrablás elkövetőinek elfogásában működött közre Lampert Gergely r. főtörzszászlós, az Esztergomi Rendőrkapitányság nyomozója és Járóka Tibor r. főtörzszászlós, a Komáromi Rendőrkapitányság nyomozója. A különösen veszélyes elkövetők legalább öt fegyveres bankrablást követtek el, nemcsak a Nyitrai régió területén, hanem más európai országokban is. A szlovák-magyar rendőri együttműködés keretében sikerült mindkét elkövetőt rövid időn belül, 2019. június 5-én Szegeden elfogni. Tevékenységükért a két nyomozó jutalmat vehetett át Nyitra megye főkapitány helyettesétől 2019. június 19-én. A főtiszt emlékplakettet adott át a két nyomozónak, amit Nyitrán vehettek át ünnepélyes keretek között.

1

2


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ramóna és Rambo

Kapcsolatuk újkeletű, de az összhang már most teljes, és a korkülönbség sem zavaró tényező. Szerelem volt első látásra.

 

Több szabályt nem is sérthetett volna meg

A budapesti rendőrök őrizetbe vettek egy gépkocsivezetőt, aki ittasan, bedrogozva, jogosítvány nélkül, eltiltás hatálya alatt vezetett, amikor a piros lámpánál egy kereszteződésbe hajtva balesetet okozott Óbudán, majd elhagyta a helyszínt.

 

Nyílt napot tartottak Kiskunhalason

Középiskolásokat fogadtak a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság és a Készenléti Rendőrség munkatársai, akik különféle bemutatókkal várták a fiatalokat. A diákok közelebbről is megismerkedhettek a rendőri hivatás sokszínűségével.

 

Őrizetben az autófeltörő

Betörte két autó ablakát és az egyikből el is vitt egy tankolókártyát, valamint több használati eszközt egy férfi Szegeden. A rendőrök őrizetbe vették a gyanúsítottat.