Jutalmazás Komárom-Esztergom megyében

2020. 12. 22., k - 07:23
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Farkas Gábor rendőr dandártábornok elismeréseket adott át, megköszönve kollégái munkáját.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságon szűk körű rendezvény keretében ünnepeltek a rendőrök 2020. december 21-én. Farkas Gábor rendőr dandártábornok rendőr-főkapitány a tevékenysége során tanúsított példaértékű hozzáállásáért és szakmai munkájáért dicséretben és pénzjutalomban részesítette Horváth István c. rendőr alezredest, a Tatabányai Rendőrkapitányság, Bűnügyi Osztály kiemelt főnyomozóját.

Tartósan magas színvonalon végzett szakmai munkája elismeréséül dicséretben és pénzjutalomban részesítette:

Székely Zoltán rendőr alezredest, a főkapitányság, Bűnügyi Osztály kiemelt főelőadóját,
Dr. Jakab Tamás rendőr hadnagyot, a Tatai Rendőrkapitányság, Bűnügyi Osztály főnyomozóját, Erős Ábel Márton rendőr hadnagyot az Esztergomi Rendőrkapitányság, Közrendvédelmi és Határrendészeti Osztály főelőadóját és Somogyi Erzsébet rendőr főtörzsőrmestert a főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály járőrvezetőjét. 

Tartósan magas színvonalon végzett szakmai munkája elismeréseként kerek évfordulója alkalmából pénzjutalomban részesítette Borosháziné Végh Angéla rendőr alezredest, az Esztergomi Rendőrkapitányság Nyergesújfalu Rendőrőrs őrsparancsnokát, Müller Zsolt rendőr alezredest, a Tatabányai Rendőrkapitányság, Bűnügyi Osztály, Készenléti Alosztály alosztályvezetőjét és Fülep Csaba rendőr főtörzszászlóst, a Tatai Rendőrkapitányság, Rendészeti Osztály szolgálatparancsnokát. 

2020. november hónap bűnügyese elismerésben részesítette Bocskay Réka rendőr hadnagyot az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztály nyomozóját.

2020. november hónap rendésze elismerésben részesítette Buday Gábor rendőr törzszászlóst, az Oroszlányi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztály szolgálatparancsnokát.

2020. december hónap bűnügyese elismerésben részesítette Kecskés Gábor rendőr zászlóst, a Tatabányai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztály nyomozóját.

2020. december hónap rendésze elismerésben részesítette Hegyi Bálint rendőr őrmestert, az Esztergomi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi és Határrendészeti Osztály járőrét.

Szent György emlékplakettet adományozott Gulyás Miklós Úrnak, aki magatartásával az állampolgári segítségnyújtás példás cselekedetét tanúsította.

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője az egységes magyar Rendőrség létrehozásának és fennállásának 100. évfordulója alkalmából meghirdetett Centenáriumi fotópályázaton való részvételéért emléklapot és ajándékcsomagot adományozott Kocsis Tamás Tibor Úrnak,  a főkapitányság fegyveres biztonsági őrének.

1

2


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás miatt keressük

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi buszmegállóban ellopta a sértett pénztárcáját és mobiltelefonját.

 

Kékek a kék bolygóért

A Pest vármegyei bűnmegelőzők a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság munkatársaival karöltve szerveztek hulladékgyűjtéssel egybekötött környezetvédelmi programot a Ráckevei (Soroksári) Duna tanösvénynél.

 

Az esztergomi rendőrök „jófogása”

A hirdetőket átverő banda tagjait az esztergomi rendőrök a Nemzeti Védelmi Szolgálat Kiberfelderítési Főosztály munkatársaival együttműködve Győrben fogták el.

 

Alkalom szülte tolvajokat fogtak

A sértettek ugyan óvatlanok voltak, de a kiskunfélegyházi és a bajai rendőröknek még egy óra sem kellett ahhoz, hogy bűnelkövetők csuklóján kattanjon a bilincs.