Kinevezések a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányságon

2023. 01. 03., k - 15:03
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A főkapitány-helyettesi és a két kapitányságvezetői kinevezésről szóló parancsokat Czinege László rendőr dandártábornok, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője adta át.

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője, dr. Balogh János rendőr altábornagy 2023. január 1-jei hatállyal kinevezte Miskolczi István rendőr ezredest a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság állományába bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettesnek, míg dr. Bakk Richárd rendőr alezredest a Miskolci Rendőrkapitányság vezetőjének.

Czinege László rendőr dandártábornok, vármegyei rendőrfőkapitány szintén 2023. január 1-jei hatállyal nevezte ki Nagy Gábor rendőr alezredest a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság vezetőjének.

Czinege László rendőr dandártábornok - az ezidáig megbízással szolgálatot teljesítő vezetőknek - a kinevezési parancsokat ünnepi állománygyűlések keretében 2023. január 3-án adta át.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrt zaklattak

A rendőrök elfogták azt a két pécsi férfit, akik szidalmaztak és fenyegettek egy szolgálaton kívüli rendőrt.

 

Fókuszban az ittas sofőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonhat ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év tizenegyedik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.