Kinevezték a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság vezetőjét

2021. 12. 01., sze - 16:19
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Megbízottból kinevezett rendőrkapitány lett Bajári Attila rendőr ezredes.

Dr. Rádi Norbert rendőr ezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2021. december 1-jei hatállyal kinevezte Bajári Attila rendőr ezredest a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság élére. A megyei rendőrfőkapitány a mai napon ünnepélyes állománygyűlésen adta át a kinevezésről szóló parancsot a rendőrkapitány részére. 

Bajári Attila rendőr ezredes 1984-ben szerelt fel a rendőrséghez, Budapesten járőrként kezdte meg hivatásos szolgálatát. A Rendőrtiszti Főiskolán 1992-ben vette kézhez diplomáját, melyet követően a Szolnoki Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának előadója, később alosztályvezetője, majd osztályvezetője lett. 2008. szeptember 1-jétől a Szolnoki Rendőrkapitányság megbízott vezetőjeként teljesített szolgálatot. 2009. augusztusától a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi Osztályának vezetőjeként, majd 2011. február 1-jétől a területi szerv vezetőjének rendészeti helyetteseként kamatoztatta rendőrszakmai tudását. Bajári Attila rendőr ezredes 2015. október 1-jei hatállyal a Mezőtúri Rendőrkapitányság vezetői feladatait látta el 2021. április 30-ig, majd  2021. május 1-től a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság kapitányságvezetői feladatainak ellátására kapott megbízást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Törvényt szegett

A rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki több elektromos rollerben is kárt okozott, valamint kerékpárokat lopott Hódmezővásárhelyen.

 

Legyünk elővigyázatosak!

A Dombóvári Rendőrkapitányság szervezésében Csalások az online térben címmel lakossági előadást tartottak Kurdon.

 

Minek az embernek ellenség?

Az ismerősétől lopott kulccsal ment lopni annak lakására egy nő Csepelen. Az éber szomszédoknak köszönhetően a rendőrök a helyszínen elfogták.

 

Vajon kié lehet?

A zalaegerszegi rendőrök várják a képeken látható bicikli tulajdonosának jelentkezését.