Közbiztonsági Egyeztető Fórum Mezőtúron

2021. 11. 29., h - 16:11
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Fókuszban a Mezőtúri Járás közbiztonsági helyzete.

A járások illetékességi területén lévő problémák feltárása, a járási intézményekkel és hatóságokkal történő együttműködés, a kapcsolattartás erősítése, valamint a bűnügyi és közbiztonsági helyzet értékelése volt a Mezőtúri Járást érintő Közbiztonsági Egyeztető Fórum fókuszában.  A Mezőtúri Rendőrkapitányság nagytermében 2021. november 29-én megrendezett fórumot dr. Rádi Norbert rendőr ezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nyitotta meg és köszöntötte az esemény résztvevőit. A főbb statisztikai adatokat is tartalmazó helyzetértékelést, és a rendőri intézkedések eredményeit Kiss Ferenc r. alezredes, a Mezőtúri Rendőrkapitányság megbízott vezetője mutatta be.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A haza szolgálatáért

Állami ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából több Békés megyében szolgálatot teljesítő rendőr és rendőrségi dolgozó részesült elismerésben.

 

36 év szívvel, lélekkel

Leköszönt a Békési Rendőrkapitányság vezetője, Ladányi Zoltán r. ezredes, aki hivatásos szolgálati idejének felét rendőrkapitányként töltötte.

 

Rendőrkézen a betörő

Motoros felszerelést és napozó ágyakat lopott egy csongrádi házból egy férfi, a rendőrök elfogták.

 

Hiába bújt el, a rendőrök elfogták

A kiskunhalasi rendőrök a földön, a házak tetején, a Készenléti Rendőrség drónja a levegőből kereste az elkövetőt. Munkájukat a város térfigyelő rendszere is segítette.