Közrend-Közbiztonsági Díj átadása

2014. 10. 13., h - 13:29
Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Megyenap Sellyén.

A Baranya Megyei Önkormányzat 2014. október 10-én Sellyén a Draskovich Kastélyban tartotta Megyenapi Ünnepségét. A rendezvényen a főkapitányságot Dobó Ferenc r. ezredes rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes képviselte. Az ünnepségen Tiffán Zsolt a Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke Közrend-Közbiztonsági Díjat adott át Dr. Váczi István r. alezredesnek a Komlói Rendőrkapitányság kapitányságvezetőjének a közrend, közbiztonság érdekében kifejtett áldozatos munkájáért.

Dr. Váczi István 1993-ban a Pécsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Nyomozó Alosztályán nyomozóként kezdte pályafutását, majd 1996-tól főnyomozó lett. A Komlói Rendőrkapitányságra 1997-ben került, ahol a Bűnügyi Osztály Nyomozó Alosztály főnyomozójává, majd 2000. január 1-jén a Bűnügyi Osztály Vizsgálati Alosztály alosztályvezetőjének nevezték ki és megbízták a Bűnügyi Osztály vezetői feladatainak ellátásával is. 2006. június 1-jétől a Komlói Rendőrkapitányság megbízott, 2006. október 1-jétől kinevezett kapitányságvezetője.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.