Megőrizte veretlenségét Békés megye csapata

2020. 08. 26., sze - 15:47
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Negyedszer is első helyen végzett a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság csapata a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alegységek (MEKTA) Országos Versenyén.

Az Országos Rendőr-főkapitányság és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság 2020. augusztus 25-én és 26-án Szolnokon rendezte meg a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alegységek (MEKTA) VI. Országos Versenyét.  A szakmai megmérettetésen 15 megye egységei adtak számot felkészültségükről a többek közt intézkedéstaktikai, személyvédelmi, vezetéstechnikai feladatokkal és akadálypályával tarkított versenyen. A színvonalas és kombinált versenyszámok végrehajtása során a rendőrök fizikai állóképességére, erőnlétére és elméleti tudására is szükség volt.

Az összesített csapatversenyben Békés megye csapata megőrizte veretlenségét. A második helyen Bács-Kiskun megye csapata végzett, míg a dobogó harmadik fokára Hajdú-Bihar megye versenyzői állhattak fel. Egyéni és csapat különdíjazásban Békés és Nógrád megye legjobbjai részesültek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: tíz migránst csempészett

A Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték az ügy vizsgálatát azzal a szerb állampolgárral szemben, aki 10 határsértőt akart Nyugat-Európába szállítani.

 

Éjszaka a belvárosban

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a társhatóságokkal tartott komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzést az V. kerületben péntek éjszaka.

 

Lezárt akta: Felszámolták

Az érdi nyomozók egy 2022-ben kábítószer-kereskedelem miatt indított nyomozást fejeztek be a napokban. A gyanú szerint egy 29 éves helybéli férfi egy családi házban termesztette a kábítószert.