Megőrizte veretlenségét Békés megye csapata

2020. 08. 26., sze - 15:47
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Negyedszer is első helyen végzett a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság csapata a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alegységek (MEKTA) Országos Versenyén.

Az Országos Rendőr-főkapitányság és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság 2020. augusztus 25-én és 26-án Szolnokon rendezte meg a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alegységek (MEKTA) VI. Országos Versenyét.  A szakmai megmérettetésen 15 megye egységei adtak számot felkészültségükről a többek közt intézkedéstaktikai, személyvédelmi, vezetéstechnikai feladatokkal és akadálypályával tarkított versenyen. A színvonalas és kombinált versenyszámok végrehajtása során a rendőrök fizikai állóképességére, erőnlétére és elméleti tudására is szükség volt.

Az összesített csapatversenyben Békés megye csapata megőrizte veretlenségét. A második helyen Bács-Kiskun megye csapata végzett, míg a dobogó harmadik fokára Hajdú-Bihar megye versenyzői állhattak fel. Egyéni és csapat különdíjazásban Békés és Nógrád megye legjobbjai részesültek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem emlékszik rá, hogy jutott haza

Gyanúsítottként hallgattak ki a tamási rendőrök egy dúzsi férfit, aki egy Hertelend-pusztai telephelyről elkötött rakodógéppel próbált hazajutni.

 

Senkiét, egy rendőrét se!

Nem rongálható senki tulajdona büntetlenül. Egy váci nyomozót is választott áldozatai közé egy 29 éves váci férfi - a sértett kollégái elfogták.

 

Egyedi kombináció

Virágláda-, és kameratolvajok azonosításához kérnek segítséget a dunakeszi nyomozók.