Megtisztelő elismerés

2022. 10. 06., cs - 08:59
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Kiss István emlékdíjat kapott a Szentendrei Rendőrkapitányság.

A Magyar Tudományos Akadémia épületében 2022. október 5-én tartott ünnepélyes átadásra dr. Turi-Kovács Áron alezredes, mb. rendőrkapitány kísérte el Kovácsné Németh Viktória főtörzszászlóst és Bákai Brigitta zászlóst.

A XII. Népegészségügyi Konferencián Magyarország átfogó egészségügyi szűrőprogramjában végzett munkájáért részesült rangos elismerésben a rendőrkapitányság.

„Az elismerés ötvözi a szakmaiságot, a lelkiismeretes munkát, a magyar emberek iránti hűséget és gondviselést.”


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ramóna és Rambo

Kapcsolatuk újkeletű, de az összhang már most teljes, és a korkülönbség sem zavaró tényező. Szerelem volt első látásra.

 

Több szabályt nem is sérthetett volna meg

A budapesti rendőrök őrizetbe vettek egy gépkocsivezetőt, aki ittasan, bedrogozva, jogosítvány nélkül, eltiltás hatálya alatt vezetett, amikor a piros lámpánál egy kereszteződésbe hajtva balesetet okozott Óbudán, majd elhagyta a helyszínt.

 

Nyílt napot tartottak Kiskunhalason

Középiskolásokat fogadtak a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság és a Készenléti Rendőrség munkatársai, akik különféle bemutatókkal várták a fiatalokat. A diákok közelebbről is megismerkedhettek a rendőri hivatás sokszínűségével.

 

Őrizetben az autófeltörő

Betörte két autó ablakát és az egyikből el is vitt egy tankolókártyát, valamint több használati eszközt egy férfi Szegeden. A rendőrök őrizetbe vették a gyanúsítottat.