Megyei közgyűlési elismerések

2022. 11. 28., h - 12:15
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének és rendészeti rendőrfőkapitány-helyettesének tevékenységét is elismerték.

A Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés 2022. november 18-án Esztergomban, a Szent Adalbert Központban díjátadó ünnepséget tartott. Az évente átadott elismeréseket azok kapják, akik a megye életében munkásságukkal, életművükkel maradandó értéket teremtenek. Az eseményen Farkas Gábor r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány vehette át a Komárom-Esztergom Megyéért kitüntető díjat, több évtizedes, kimagasló, áldozatos szakmai tevékenysége elismeréseként.

Ugyanezen az ünnepségen Milus Gábor r. ezredes, rendőrségi főtanácsos, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese az Év megye rendőre elismerésben részesült.

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Szabó János

A siklósi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 68 éves férfi eltűnése kapcsán.

 

A lopott kártyával fizettek

A mezőkövesdi rendőrök elfogták az a két asszonyt, akik egy bogácsi kempingből eltulajdonított bankkártyával különböző üzletekben cigarettát és élelmiszereket vásároltak.

 

Közös akciót tartottak

A Szendrői Rendőrőrs illetékességi területén a fakitermelés végzése, illetve a faanyag kereskedelmének és szállításának ellenőrzése volt a feladat.

 

Kamerát lopott, azonban látták

Egy okos kamerával a kabátja zsebében akart távozni egy szegedi üzletből egy helybeli férfi, aki azonban az áruért nem fizetett. A rendőrök elfogták.