Nyílt napot tartottak a Kisbéri Rendőrkapitányságon

2019. 10. 18., p - 10:22
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A pályaválasztás előtt álló fiatalok betekintést nyerhettek a rendőrök munkájába Kisbéren.

Nyílt napot tartottak a Kisbéri Rendőrkapitányságon 2019. október 17-én, amelyen a kisbéri Petőfi Sándor Általános Iskola és a Táncsics Mihály Szakközépiskola és Gimnázium pályaválasztás előtt álló tanulói vettek részt. A közel 100 fő diák és kísérő tanáraik megismerkedhettek a rendőri hivatás szépségeivel. Betekintést nyerhettek a rendőrség szervezeti felépítésébe, továbbá a rendőri pályára jelentkezés feltételeivel és a szervezet által használt technikai eszközökkel is. A nyílt nap célja többek között az is volt, hogy a gyerekek ne csak intézkedés közben találkozzanak a rendőrökkel, hanem a munkájukat megismerve szükség esetén merjenek tőlük segítséget is kérni.

1

2


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

MátriXakta: nincs szabadlábon, már nem üzletel

Országszerte vannak sértettjei annak a csalássorozatnak, amelyet a békéscsabai rendőrök vizsgáltak. A gyanúsított egy Tolna vármegyei férfi, akit már korábban elítélt a bíróság ilyen bűncselekményekért. Most börtönben van, de közben újra vádat emelhet ellene az ügyészség.

 

Csalt a kaszás

Egy kistokaji sértett egy fűkaszavásárlás kapcsán több mint 150 ezer forintot utalt el a meghirdetett termékért, azonban a mai napig nem kapta meg. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Mátrix Projekt keretein belül folytatja a küzdelmet az internetes csalók ellen.

 

Egy nap, három megoldott ügy

A győri rendőrök tegnap két kerékpár- és egy készpénztolvajt fogtak el. Az intézkedést követően a biciklik visszakerültek jogos tulajdonosaikhoz.