Önkormányzati beszámoló Tapolcán

2022. 06. 27., h - 14:29
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Tapolca város képviselő-testülete egyhangúlag elfogadta a Tapolcai Rendőrkapitányság beszámolóját.

Loránd György rendőr alezredes, kapitányságvezető 2022. június 24-én Tapolca Város Önkormányzatának Képviselő-testülete előtt számolt be a rendőrkapitányság 2021. évi munkájáról. Az ülésen ismertette a város bűnügyi és közbiztonsági helyzetét, a jellemző tendenciákat, az elvégzett szakmai munkát és az ez által elért eredményeket. Külön kiemelte az együttműködés fontosságát az önkormányzattal.

Ezt követően Dr. Fellegi Norbert r. ezredes, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője értékelte a Tapolcai Rendőrkapitányság 2021. évi tevékenységét, majd ismertette a közeljövő feladatait, és megköszönte az önkormányzat együttműködését, a rendőrkapitányság részére nyújtott támogatását. Ezután Loránd György rendőr alezredes válaszolt a képviselők által feltett - elsősorban a közterületek biztonságát és a közlekedés rendjét érintő - kérdésekre.

A képviselő-testület jelenlévő 12 tagja egyhangú igen szavazattal fogadta el a rendőrkapitányság 2021. évi beszámolóját.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Állj!

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 24 éves szlovák sofőr ellen, aki 30 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Kamera buktatta le a tolvajt

A biztonsági őröket ellökve menekült a rabló egy kiskunhalasi áruházból. A rendőrök hamar beazonosították az üzlet kameráinak segítségével a 27 éves elkövetőt. A férfit elfogták és kezdeményezik a letartóztatását.