Örömet okoztak

2022. 02. 22., k - 10:18
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A budaörsi zsaruk tiszteletbeli rendőrt avattak Koni személyében.

A Budaörsi Rendőrkapitányságot kereste meg egy anyuka, aki három és fél éves kisfiának szeretett volna kedveskedni, ugyanis a rendőrök nagy rajongóinak hírében áll.

A budaörsi rendőrök azonnal igent mondtak a tiszteletteljes felkérésre, 2022. február 21-én a kapitányság épületében látták vendégül édesanyjával együtt a kisfiút. Megismerte az előállító helyiséget, felpróbálta a lövedékálló mellényt, a rohamsisakot, beült a rendőrautóba, és a szolgálati négylábúval is barátságot kötött.

A felejthetetlen élmények mellé kézzelfogható emlékeket is hazavitt: tenyérnyomatát, ajándékokat és egy tiszteletbeli kisrendőr igazolványt is magáénak tudhat.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

5 órán belül elfogták a rablót

A gyanú szerint a 42 éves férfi két alkalommal is pénzt követelt, amit a félelemben lévő sértett átadott. A telefont is elvette az áldozatától. Az oroszlányi rendőrök öt órán belül elfogták az elkövetőt, akit őrizetbe vettek.

 

Megfogva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a cseh sofőr ellen, aki 19 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Ittas volt a sofőr

Véget ért a ma reggel Paksnál történt baleset helyszínelése a 6-os főúton.