Országos elismerésben részesült

2024. 06. 20., cs - 12:50
Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Szommer Attila, A Déli Agrárképző Centrum Csapó Dániel Mezőgazdasági Technikum és Kollégium tanára országos rendőrfőkapitányi jutalmat vehetett át Pedagógusnap alkalmából.

A belügyminiszter még 20212-ben alapított díjat azok részére, akik munkájukat huzamosabb ideje kiemelkedő színvonalon végzik. A rendelet értelmében elismerésre az jogosult, „aki munkaköréből, választott tisztségéből fakadó feladatait huzamosabb ideje, az átlagosnál magasabb színvonalon és eredményességgel látja el, vagy meghatározott feladat végrehajtása során kimagasló helytállást, önfeláldozó magatartást tanúsított, avagy életpályája alapján példaképül állítható.”

A belügyminisztérium és az Országos Rendőr-főkapitányság Pedagógusnap alkalmából azokat a tanárokat, oktatókat is elismerte, akik a rendészeti utánpótlás képzésben kiemelkedően teljesítenek. Tolna vármegyéből 2024-ben Szommer Attila, a Déli ASzC Csapó Dániel Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium oktatója érdemelte ki az országos rendőrfőkapitány elismerését. Szommer Attila 2004 óta tanít a palánki székhelyű intézményben, ahol fáradhatatlanul dolgozik az utánpótlás biztosításában, a testnevelés népszerűsítésében. Emellett az általa tanított diákok versenyeredményei nagyban hozzájárulnak az iskola hírnevének öregbítéséhez. 

Tanár úr az elismerését június 19-én Tolna vármegye rendőrfőkapitányától, Szabó Csaba r. dandártábornoktól vehette át.  Rajta kívül főkapitány úr megköszönte az intézmény vezetőjének, Fülöp Mónikának is a rendészeti képzésben nyújtott áldozatos munkáját.   

kép

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfajult a haragos viszony

Gyújtogatásig mérgesedett két férfi vitája. A berettyóújfalui rendőrök rongálás miatt nyomoztak.

 

Vissza a hűvösre

A püspökladányi rendőrök elfogták azt a 24 éves helyi lakost, aki nem tétlenkedett egy hónappal ezelőtti szabadulása óta.

 

Vérüket adták

A Szekszárdi Területi Vérellátó Központ a Dombóvári Rendőrkapitányság épületébe szervezett véradást.

 

Közösen óvjuk a Tisza-tavat és környezetét

A rendőrség és társszervei a Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Biztosság tiszabábolnai soros értekezletén a nyár hátralévő időszakára vonatkozó feladatokat egyeztetettek.