Összefogás a természeti környezet védelme érdekében

2023. 09. 25., h - 12:45
Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Együttműködési megállapodást írt alá a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság és az Ipoly Erdő Zártkörűen Működő Részvénytársaság.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője, dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, vármegyei rendőrfőkapitány és Kiss László, az Ipoly Erdő Zártkörűen Működő Részvénytársaság vezérigazgatója 2023. szeptember 21-én  együttműködési megállapodást írt alá, melyben rögzítették, hogyan segítik egymás tevékenységét.

A felek egyetértettek benne, közösen törekednek arra, hogy visszaszorítsák a természeti környezet károsítását, az engedély nélküli fakitermelést, a jogosulatlan vadászatot és megelőzzék az illegális szemétlerakást. Az együttműködés aktívan hozzájárul a térség közbiztonságának fenntartásához.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eredményes vadászat a vadászkürtért

A Győri Rendőrkapitányság a napokban zárta le egy 41 éves férfival szemben folytatott büntetőeljárását, aki Győrben egy vadászkürtöt talált és lopott el.

 

Nem várt belépő

Az üzlet megköttetett, de a dílert és több mint fél kiló drogot már az erzsébetvárosi rendőrök vitték el a kapualjból.

 

Akár balesetet okozhattak volna

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai tizenhárom ittas, illetve két bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év nyolcadik hetében.