Összetartás két keréken

2022. 05. 19., cs - 15:13
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tisza-tó körül kerékpároztak a miskolci rendőrök.

Az első alkalommal  - 2022. május 18- án - rendezte meg Tisza-tó kerülő kerékpártúráját a Miskolci Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya, amely programra szép számmal akadtak jelentkezők a társosztályokról (bűnügyi, vizsgálati és igazgatásrendészeti egységektől) is.

Több mint hatvanan teljesítették a közel hetven kilométeres távot, melynek végén egy közös ebéddel zárták a sikeres napot.

A szervezők szeretnének ezzel a megmozdulással hagyományt teremteni, így már az őszi időszakra is van tervük a közös mozgás népszerűsítésére.

képképképképkép

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb fogás

Egy 18 éves szerb sofőr ellen indul büntetőeljárás, aki kilenc embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Eljárás indult

A rendőrök nyomozás keretében vizsgálják a Balaton Sound könnyűzenei fesztivál óriáskerekén történt baleset körülményeit.

 

Elfogás

Büntetőeljárás indul egy 58 éves grúz sofőr ellen, aki hat embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Csak kilépésre használható a Röszke közúti határátkelőhely

A kilépés gyorsítása érdekében 2022. július 2-án 7 órától 19 óráig csak a Magyarországról kilépő utasok használhatják a Röszke közúti határátkelőhelyet. A belépő forgalom itt szünetel, de az autópálya átkelőn folyamatos a beléptetés.