Pakson tartottak értekezletet

2022. 11. 28., h - 10:10
Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot szerveztek a városi rendőrkapitányságon, melyre a környék településeinek, valamint a körzetben működő szervezetek vezetői is meghívást kaptak.

A Paksi Rendőrkapitányságon tartották meg a napokban a város és a környező települések vezetői, valamint a rendőrséggel együttműködő szervezetek képviselői számára a Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot. A rendezvényen részt vett dr. Biró Attila r. alezredes, rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes, valamint az önkormányzatok, a kormányhivatal, a KLIK, a helyi polgárőr egyesületek képviselői is.  

kép

Végh Lajos r. ezredes paksi rendőrkapitány köszöntötte a résztvevőket, majd a szakterületek vezetői ismertették a járás 2022-es év első tíz hónapjának közbiztonsági-, közlekedési- és bűnügyi helyzetét, majd a jelenlévőkkel a településeken felmerülő problémákat beszélték meg. Az egyeztetésen olyan probléma nem merült fel, ami az egyébként kedvező statisztikai folyamatokat negatívan befolyásolná, azaz a lakosság szubjektív közbiztonság érzetét rontaná.

Végh Lajos, a kapitányság vezetése és munkatársai nevében megköszönte a paksi járás településein működő polgárőr egyesületek, civil szervezetek, egyesületek és önkormányzatok aktív munkáját. Biztosította őket arról, hogy együttműködésükre és a közös szolgálatokra továbbra is számítanak.         


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Szabó János

A siklósi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 68 éves férfi eltűnése kapcsán.

 

A lopott kártyával fizettek

A mezőkövesdi rendőrök elfogták az a két asszonyt, akik egy bogácsi kempingből eltulajdonított bankkártyával különböző üzletekben cigarettát és élelmiszereket vásároltak.

 

Közös akciót tartottak

A Szendrői Rendőrőrs illetékességi területén a fakitermelés végzése, illetve a faanyag kereskedelmének és szállításának ellenőrzése volt a feladat.

 

Kamerát lopott, azonban látták

Egy okos kamerával a kabátja zsebében akart távozni egy szegedi üzletből egy helybeli férfi, aki azonban az áruért nem fizetett. A rendőrök elfogták.