Police Café rendészeti vezetőknek

2023. 02. 23., cs - 13:58
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendészeti vezetői egy kötetlen beszélgetés keretén belül fejlesztették ismereteiket.

Helvécián gyűltek össze a vármegye rendőrségi rendészeti vezetői 2023. február 23-án. Balogh Károly, a település polgármestere külön köszöntötte a résztvevőket. Nyitóbeszédében a polgármester kiemelte a nagyközség és a rendőrség kiváló kapcsolatát.

Az eseményen jelen volt dr. Gulyás Zsolt r. dandártábornok, vármegyei főkapitány és rendészeti helyettese, dr. Vaslóczki Ferenc r. alezredes. A beszélgetésen nem volt parancsnok és beosztott, a hozzávetőleg ezer évnyi szakmai tapasztalattal rendelkező résztvevők kötetlenül mondták el az adott témában a véleményüket.

A rendezvény moderátora és segítője dr. Molnár Katalin PHD, Police Café képző és moderátor, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem egyetemi docense volt, aki szakmai ismeretivel nagyban hozzájárult a rendezvény sikeréhez.

A „kávéházi” beszélgetés nagyszerű alkalmat teremtett arra, hogy mindenki el tudta mondani a véleményét több rendőrségi témával kapcsolatban. A jövőben a Police Café más szereplőkkel, de folytatódni fog a vármegyénkben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bírósági eljárást is vonhat maga után

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonhét ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év harmincnyolcadik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Mínusz két autótolvaj

A dabasi nyomozók 48 óra alatt elfogtak két gépkocsitolvajt, és megtérítettek 15,5 millió forintot. A gyanúsítottakat azóta letartóztatta a bíróság.

 

Mentés a Dunából

Egy járókelő és a budapesti vízirendőrök gyors segítsége ezúttal is életet mentett.