„Pro Urbe Iregszemcse” kitüntető cím adományozásával köszönték meg a munkáját

2022. 08. 11., cs - 14:30
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Barna Tibor r. főtörzszászlós, a Tamási Rendőrkapitányság szolgálatirányítója közel három évtizeden keresztül volt a község körzeti megbízottja

A Tamási Rendőrkapitányság szolgálatirányítója, Barna Tibor r. főtörzszászlós 1989. óta dolgozik hivatásos rendőrként. Pályafutását 1989. december 1-jén kezdte meg a Tamási Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályán. Először járőrként teljesített szolgálatot, majd 1991. januárjától 2021. október 1-ig körzeti megbízottként dolgozott Iregszemcsén, ezt követően nevezték ki szolgálatirányító parancsnoknak.  Kollégánk több alkalommal részesült pénzjutalomban, 2009-ben „Az év rendőre” címmel ismerték el munkáját.

2012-ben és 2015-ben az Országos Rendőr-főkapitányság Vezetőjétől tárgyjutalmat vehetett át, 2016-ban pedig Magyarország Belügyminisztere rendőrségi tanácsosi címet adományozott részére.

Barna Tibor r.főtörzszászlóst a közel három évtizedes, a község érdekében végzett kiemelkedő szolgálati tevékenysége elismeréseként Iregszemcse önkormányzati képviselő testülete „Pro Urbe Iregszemcse” kitüntető címmel jutalmazta meg.

A rangos elismerést kollégánk 2022. augusztus 10-én vette át Tóth Szabolcs polgármestertől (jobb oldalon) és Savanyú Attila alpolgármestertől (bal oldalon).

Barna Tibor r. főtörzszászlósnak gratulálunk és további jó egészséget kívánunk a munkájához!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrök vitték haza a Bükkben eltévedt nőket

Az aggódó férj telefonált az esti órákban a rendőrségre, hogy felesége és annak barátnője feltehetőleg eltévedt a Bükkben. A 66 és 77 éves nőt éjféltájt találták meg a rendőrök, erdészek segítségével.

 

Vissza az iskolába

A fővárosi rendőrök elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint sorozatjelleggel követett el lopásokat a XIII. kerületben; két tanári szobát is kiszemelt.

 

Lezárt akta: tíz migránst csempészett

A Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték az ügy vizsgálatát azzal a szerb állampolgárral szemben, aki 10 határsértőt akart Nyugat-Európába szállítani.