Ramóna és Rambo

2022. 12. 01., cs - 09:44
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Kapcsolatuk újkeletű, de az összhang már most teljes, és a korkülönbség sem zavaró tényező. Szerelem volt első látásra.

Kocsis Ramóna törzsőrmester és új párja 2022. december 1-jén reggel találkoztak Monoron. A lány gépkocsival járőrözött, amikor észrevette az utcán egyedül szaladgáló fekete fiút. Azonnal megesett a szíve a csípős időben magányosan és céltalanul futkosón, satufékezett, majd felnyalábolva és magához ölelve melengette, miközben próbálta a kóborló hozzátartozóit felkutatni a környéken. Nem járt sikerrel, ezért átmenetileg új családot szerzett az igéző szemű szőrgombócnak: meg sem állt vele a rendőrkapitányság épületéig. Pillanatok alatt népes rajongótábor gyűlt köréjük, etetéssel, itatással, simogatással, babusgatással telt az idő. A névadást a törzsőrmester főnöke intézte, nemes egyszerűséggel fiúsította beosztottja keresztnevét, így lett a névtelen kölyökkutyából Rambo.

Mától kezdve nem kell attól tartania, hogy magára marad, hisz, ha gazdája nem jelentkezik érte, egy életre új otthonra lel örökbefogadó megtalálójánál.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlekedésrendészeti összefoglaló

Fejér vármegyében a rendőrök 70 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, 9 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból, továbbá ellenőrizték passzív a biztonsági eszközök használatát és a sebességhatárok betartását is.

 

Éjszakai riasztó

A készenléti rendőrök előbb elfogták a gépkocsifeltörőt, mint ahogy az autó tulajdonosa észlelte volna a bűncselekményt.