Ramóna és Rambo

2022. 12. 01., cs - 09:44
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Kapcsolatuk újkeletű, de az összhang már most teljes, és a korkülönbség sem zavaró tényező. Szerelem volt első látásra.

Kocsis Ramóna törzsőrmester és új párja 2022. december 1-jén reggel találkoztak Monoron. A lány gépkocsival járőrözött, amikor észrevette az utcán egyedül szaladgáló fekete fiút. Azonnal megesett a szíve a csípős időben magányosan és céltalanul futkosón, satufékezett, majd felnyalábolva és magához ölelve melengette, miközben próbálta a kóborló hozzátartozóit felkutatni a környéken. Nem járt sikerrel, ezért átmenetileg új családot szerzett az igéző szemű szőrgombócnak: meg sem állt vele a rendőrkapitányság épületéig. Pillanatok alatt népes rajongótábor gyűlt köréjük, etetéssel, itatással, simogatással, babusgatással telt az idő. A névadást a törzsőrmester főnöke intézte, nemes egyszerűséggel fiúsította beosztottja keresztnevét, így lett a névtelen kölyökkutyából Rambo.

Mától kezdve nem kell attól tartania, hogy magára marad, hisz, ha gazdája nem jelentkezik érte, egy életre új otthonra lel örökbefogadó megtalálójánál.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a bőcsi támadókat

Még aznap azonosították, majd elfogták azokat a fiatalokat, akik rátámadtak egy idős nőre bőcsi otthonában.

 

Tanúnak érkezett, „bilincsben” távozott

Meghallgatásra idéztek a Lajosmizsei Rendőrőrsre egy 37 éves helybélit, aki késve érkezett, mivel még útközben dolga akadt: ellopta egy idős asszony pénztárcáját.

 

Oda a kéjlak

A hatvani nyomozók két férfit gyanúsítanak prostitúció elősegítésével.

 

Lezárt akta: farkasszemet nézett kifosztójával

A tetőn ereszkedett le egy társasház legfelső emeltének erkélyére egy moldáv férfi, majd kifosztotta a lakásban békésen alvó párt, azonban egyikük felriadt és megzavarta a tolvajt.

 

Figyeljünk együtt!

Békésben tavaly az elsőbbségadás elmulasztása volt a legfőbb baleseti ok. Ezért a rendőrök zebráknál, kereszteződésekben folyamatosan figyelik, betartják-e a szabályokat a járművezetők, és egyben kérik őket, hogy figyelmesen közlekedjenek.