Rend van a kiskunhalasi táborban

2015. 08. 05., sze - 15:45
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Nem lázadtak az illegális bevándorlók.

A www.halasitukor.hu és a www.halasmedia.hu internetes portálon 2015. augusztus 4-én 17 óra 44 perckor Kitörtek a migránsok a halasi táborból” című közlése valótlan állításokról tájékoztatja az olvasókat. Az írással kapcsolatban a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság az alábbiakat tartja fontosnak nyilvánosságra hozni. 

 

A kiskunhalasi Gábor Áron laktanya területén a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal regisztrációs pontja mellett lévő, a rendőrség működtetésében létrehozott ideiglenes idegenrendészeti előállító ponton - a hivatkozott cikkben írtakkal ellentétben - az elmúlt napokban nem történt rendzavarás, az ott ideiglenesen elhelyezett illegális bevándorlók „nem törtek ki”, nem lázadtak, könnygáz és más kényszerítő eszköz alkalmazására sem került sor.

 

Az idegenrendészeti előállítóban és a településen a rendőrség fenntartja a közrendet és a közbiztonságot.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a gázolajtolvajok

A kazincbarcikai rendőrök elfogták azt a két férfit, akik munkagépekből tulajdonítottak el csaknem 1000 liter gázolajat.

 

Áruházakból loptak

Sorozatban lopott két férfi Szegeden. Az ügyben indult nyomozás lezárult.

 

Megelőzték

A Tolna vármegyei rendőrök egy interneten szerveződő illegális gyorsulási verseny megrendezését akadályozták meg a hétvégén Szekszárdon.

 

Többször megszúrta férjét

A Bács-Kiskun vármegyei rendőrök rövid idő alatt tisztázták az eset körülményeit, és őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 53 éves kunszentmiklósi nőt.

 

A közút nem versenypálya

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság egész évben kiemelt figyelmet fordít a közlekedés biztonságát veszélyeztető magatartások és az illegális gyorsulási versenyek kiszűrésére, megakadályozására.