Rend van a kiskunhalasi táborban

2015. 08. 05., sze - 15:45
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Nem lázadtak az illegális bevándorlók.

A www.halasitukor.hu és a www.halasmedia.hu internetes portálon 2015. augusztus 4-én 17 óra 44 perckor Kitörtek a migránsok a halasi táborból” című közlése valótlan állításokról tájékoztatja az olvasókat. Az írással kapcsolatban a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság az alábbiakat tartja fontosnak nyilvánosságra hozni. 

 

A kiskunhalasi Gábor Áron laktanya területén a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal regisztrációs pontja mellett lévő, a rendőrség működtetésében létrehozott ideiglenes idegenrendészeti előállító ponton - a hivatkozott cikkben írtakkal ellentétben - az elmúlt napokban nem történt rendzavarás, az ott ideiglenesen elhelyezett illegális bevándorlók „nem törtek ki”, nem lázadtak, könnygáz és más kényszerítő eszköz alkalmazására sem került sor.

 

Az idegenrendészeti előállítóban és a településen a rendőrség fenntartja a közrendet és a közbiztonságot.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: rendőrök fékezték meg

A monori vizsgálók átadták az ügyészségnek annak a tavaly augusztusi ügynek az iratait, amelynek jelenleg is fogva tartott gyanúsítottja magából kikelve fenyegette családtagjait, tört-zúzott – az egyenruhások parancsoltak neki álljt.

 

Embercsempészés miatt őrizetben

Békés megyében a rendőrség őrizetbe vett egy román állampolgárt, mert a gyanú szerint három határsértőnek segített abban, hogy miután Románia felől az államhatárt illegálisan átlépték, tovább tudjanak utazni. A rendőrök Pitvaros és Mezőhegyes között tartóztatták fel őket.

 

Uszodában lopott - keressük

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik a lopással gyanúsítható férfi megtalálása érdekében.

 

Felismeri őket?

Elektromos rollert loptak egy kőbányai bevásárlóközpontból, a X. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható személyeket.