Rendőrgyerekek nyári nyelvi tábora

2022. 07. 04., h - 11:59
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A Győr-Moson-Sopron Megye Rendőr-főkapitányság a vakáció kezdetével kétszer egyhetes nyelvi napközis tábort szervezett.

Az angol és német nyelvi tábor 2022. június 20-án vette kezdetét a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságon. A programon rendőrök és rendőrségi dolgozók gyermekei vehettek részt.

1

A gyerekek a két hét alatt angol és német nyelvtanulással foglalkoztak, és mellette közelebbről megismerkedhettek a rendőri hivatással, és változatos programokkal színesedtek napjaik. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság és a Győri Rendőrkapitányság bűn - és balesetmegelőzés szakemberi mintegy 55 fő általános iskolás, zömében 6-12 éves gyermek részére rendőrségi foglalkozásokkal, bemutatókkal színesítették a tábor programját.

2

A nyelvi tábor minden gyermek számára egy intenzív élmény volt, ami kimozdította a gyerekeket mindennapjaikból és segítette őket abban, hogy a legkülönbözőbb területeken fejlődjenek. A nyári program a fiatalok számára életre szóló élményt nyújtott.

1

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Felismeri?

Szeméremsértő módon viselkedett, a váci rendőrök keresik.

 

Újra megcsinálták

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság két munkatársa is teljesítette saját távját az emberfeletti tettet igénylő hétvégi futóversenyen.