Rendőrök köszöntötték a mentőszolgálat dolgozóit

2022. 05. 20., p - 15:52
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A mentők napja alkalmából szervezett programot a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az Országos Mentőszolgálat Észak-Magyarországi Regionális Mentőszervezet munkatársai számára.

A borsodi rendőrök második éve emlékeztek meg a mentők áldozatos munkájáról és köszönték meg tevékenységüket 2022. május 20-án. Ezen tevékenységük számos alkalommal kapcsolódik a rendőri szolgálathoz is, amikor például vállt vállnak vetve, egymást segítve és kiegészítve teljesítik feladatukat egy-egy közlekedési baleset helyszínén.

A rendőrök a miskolci Csanyik-völgyben látták vendégül az ünnepelteket, akiket Szerencsi Árpád r. alezredes, megbízott rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes köszöntött.

A köszöntő alatt már égett a tűz a babgulyást tartalmazó üst alatt és amíg az étek elkészült, addig a rendőrök bűnmegelőzési kvízfeladatok megoldására invitálták a megjelent mentőbajtársakat. Ezen túlmenően egy rögtönzött autós tanpályát is felállítottak, ahol vezetéstechnikai tréninget tartottak az érdeklődők számára.

Az oldott hangulatú program az elkészült ebéddel zárult, amelyet követően ki az otthonába távozott, ki pedig a következő szolgálatba.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálos baleset az 53-as főúton

A balesetben a jelenlegi adataink alapján hárman haltak meg. Az érintett útszakaszon várhatóan hosszabb ideig lesz teljes útlezárás.