Szerencsés véget ért az erdei kaland

2022. 08. 13., szo - 07:39
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy nagy helyismerettel rendelkező bonyhádi rendőr segített az eltévedt kirándulóknak megtalálni a visszafelé vezető utat

Egy 44 éves bonyhádi nő tett bejelentést 2022. augusztus 10-én 17 óra 25 perc körüli időben, hogy délután kirándulni ment 10 és 12 éves lányaival a Kakasd és Szekszárd között lévő sötétvölgyi erdőbe, de valószínűleg eltévedtek és nem találják a kivezető utat.

A bejelentést továbbították a Bonyhádi Rendőrkapitányságnak, ahol a szolgálatirányító parancsnok tudta, hogy az egyik kollégája, Noé Attila r.törzszászlós baleset helyszínelő azon a területen szokott sportolni és éppen szolgálatban is van. Felhívta telefonon, segítséget kért tőle és megadta neki a bejelentő telefonszámát.

Noé Attila r.törzszászlós fel is vette a kapcsolatot a bejelentővel, aki elmondta, hogy egy kilátónál vannak, de nem tudja, hogy merre van a visszaút. A kolléga megkérte, hogy menjen fel az építménybe és mondja el neki, hogy mit és milyen irányban lát. A bejelentő ezt meg is tette, ez alapján munkatársunk már be tudta tájolni, hogy hol vannak. Elmondta, hogy merre kell visszafelé menniük és milyen turistajelzéseket kell követniük az újbóli eltévedés elkerülése érdekében. Felajánlotta, hogy szükség esetén ő is keresni fogja őket, de erre már nem volt szükség. Kis idő múlva a bajba jutott nő felhívta, közölte vele, hogy lányaival együtt épségben kijutott az erdőből és megköszönte a segítségét.

Kollégánknak gratulálunk és további sok sikert kívánunk!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Meghalt az autós

A rendőrök lezárták a 3105-ös utat Sülysáp közelében.

 

Lezárt akta: elfogták a tolvajt

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy helyi férfi ellen, aki Szegeden bemászott két udvarba, hogy onnan lopjon.

 

Halálos közlekedési baleset Békés megyében

Három autó ütközött össze a 47-es számú főúton, Körösladány külterületén. A balesetben nyolcan megsérültek, egy ember pedig olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Lopottal loptak

A két budapesti férfi Csepelről vitt el egy autót és egy quadot.

 

Eltűnésnek indult

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon büntetőeljárás keretében folytatják tovább a keresést.

 

Cseh embercsempészeket fogtak el

A sofőrt és utasát a Bács-Kiskun megyei rendőrök őrizetbe veszik, a határsértőket pedig visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.