Szinte már hazajárnak

2022. 10. 07., p - 13:03
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A Pest megyei bűnmegelőzők ismét a pilisi gyermekotthon lakóit látogatták meg.

A speciális nevelési igényű lurkóknak otthont adó Pilisi Gyerekotthon, Óvoda, Általános Iskola és Szakiskola időről időre vendégül látja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának munkatársait.

Ilyenkor felpezsdül az élet, megtelik az udvar vidámsággal, játékkal, ideiglenes motoros rendőrrel, rendőrpajzsot büntetlenül püfölő kissrácokkal. Sorban állnak a tenyérlenyomatos asztalnál, a simogatható rendőrkutyánál. Tátott szájjal nézik az intézkedéstaktikai, vagy épp a kutyás bemutatót.

Nem volt ez másként 2022. október 5-én sem. Minden a szokásos menetrend szerint történt: vidámsággal, játékkal, no meg az elmaradhatatlan ölelésekkel. Nem menekülhetett előlük a monori rendőrkapitány, Csipler Norbert alezredes sem, aki - ugyan nem maradt fején a tányérsapka - jól bírta a mosolygós és izgő-mozgó aprónép között.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Párban jártak lopni

Közel tíz nap alatt több házból is lopott egy nő és egy férfi Orosházán. A nyomozók őrizetbe vették őket.

 

NE kockáztasson!

Két nap alatt két közlekedési baleset történt ittas járművezetők miatt Hajdú-Bihar megyében. Pusztán a szerencsének köszönhető, hogy egyik esetben sem történt tragédia.

 

Éber járőrök

Mezőkövesdi rendőrök észlelték, hogy tűz keletkezett egy helyi családi házban. Gyors intézkedésüknek köszönhetően nem történt tragédia.